MARDİN / ARTUKLU - Hamzabey İlkokulu

Hamzabey İlkokulu

hamzabeyilkokulu4747gmail.com
Adres
HAMZABEY MAH. HAMZABEY KÜME EVLERİ HAMZABEY ILKOKULU BLOK NO 120 ARTUKLU / MARDİN
Vizyon
HAMZABEY İLKOKULU OLARAK VİZYONUMUZ Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; öğretmen, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle imkanlar dahilinde öğrencilerimize daha kaliteli eğitim verebilmek, etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.
Misyon
HAMZABEY İLKOKULU OLARAK MİSYONUMUZ .*Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, *Sorumluluklarını bilen, mücadeleci, üretken, toplumsal ilişkilerinde başarılı, bilgili, becerili, öz güven sahibi, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, *Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip, *Bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen, *Fiziksel ve ruhsal sağlığı dengeli olan, pratik problem çözme yetisine sahip, çalışkan, *Yüce Önder Atatürk ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
BAŞLAMA:08.30 BİTİŞ:14.10